Polisen: Inbrott i bilar

Tyvärr har det skett ytterligare inbrott i bilar där instrumentpanel och/eller airbag stulits. De senaste skedde natten till igår, 10 augusti 2016. Jag bifogar en kartbild över de inbrott som skett i augusti. Det är 9 stycken. Vi är tacksamma om ni sprider till era grannar att vara fortsatt uppmärksamma och gärna tydligt visa okända bilar och personer att de tittar noga. Be alla att anteckna registreringsnummer och tidpunkt samt plats för iakttagelsen, om möjligt fotografera, och vara uppmärksamma på vilken nationalitet skylten har. Vi är tacksamma för all information vi kan få in.
Med vänlig hälsning Ann Rönnäng
Kommunpolis
Region Väst
Telefon: 010-5660439

Polisen informerar
Inbrott i bilar i Kullavik

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *