Tillfälligt avbrott i vattenförsörjningen

Vi vill informera er om att det idag har uppstått ett tillfälligt avbrott i vattenförsörjningen till bastun på grund av tekniska problem. Vi har fått information från de ansvariga att de arbetar på att lösa problemet så snart som möjligt. Enligt deras uppgifter förväntas vattnet börja fungera igen senast kl. 17.00 idag.

Vi beklagar eventuella besvär detta kan orsaka och rekommenderar er att planera era bastubesök efter kl. 17.00 för att säkerställa att vattnet är tillgängligt. Om det uppstår några ytterligare förseningar kommer vi att uppdatera er omgående.

Tack för er förståelse och tålamod. Vi ser fram emot att snart kunna erbjuda er en trevlig och avkopplande bastuupplevelse igen.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *