Uppdatering duschrenovering

Hantverkarna har nu rivit ut duscharna och blottlagt bjälklag och nedre delar av väggarnas regelkonstruktion. Det ser bättre ut än förväntat och torktiden blir troligtvis inte så lång som antaget. Golvet på damernas var dock helt genomruttet och de fick ta bort hela bjälklaget och det man ser är betongplattan under bjälklaget. Vid stormar och högt vattenstånd vattenfylls denna del. Golvet saknar isolering av detta skäl för att det skall kunna torka ut efter en översvämning på betongplattan. Arbetet löper på enligt plan och förhoppningvis kanske det kan gå lite snabbare. Men det är väldigt osäkert än så länge så tills vidare är det vecka 29 som gäller får återöppning.

En video på hur det ser ut kan man se här.

Styrelsen önskar alla medlemmar och medbadare en härlig sommar.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Uppdatering duschrenovering”

 1. Profilbild för Björn Hildell
  Björn Hildell

  Tar vi in flera offerter för dessa jobb eller är det Bröderna Bräder som gäller?

  1. Profilbild för Claes Winzell
   Claes Winzell

   Vi försöker fråga olika entreprenörer och denna gången blev det inte Bröderna Bräder. De har hjölpt oss många gånger förr och kan vår bastu väl.
   /Claes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *