Varning! Fönstertittare på damsidan

I helgen hade vi ”fönstertittare” på damsidan i bastun. Två män (i 40-årsåldern) satt utanför fönstret på damernas ”relax”del och tittade in, samt spanade mot badtrappan under planket. De hade alltså klättrat över muren och ner bland stenarna. De damer som upptäckte detta fick dem till slut  att motvilligt gå därifrån. Det var mycket obehagligt och tråkigt då det alltid skall kännas tryggt och fridfullt i bastun.

Vi uppmanar därför alla på damsidan att hålla noggrann och tät uppsikt, samt rapportera alla dylika incidenter.

Tveka inte heller att ringa polisen. Kan dom tas på bar gärning, så är det ju bra.

Styrelsen kommer att åtgärda problematiken på kort och lång sikt på olika sätt.

Tillägg:
För att förhindra fortsatt möjlighet till insyn av fönstertittare i damernas realexavdelning vidtog styrelsen att inköpa och applicera en frostad film, som vår fastighetsskötare monterade på insidan glasets nedre del och så att utsikten bara begränsades för sittande damer.

Denna film revs dock bort redan två dagar efter uppsättandet av någon medlem, som tydligen helt självsvåldigt har agerat utan att överhuvud taget tillfråga någon i styrelsen.

Styrelsen anser att detta förfarande är att utöva åverkan på vår fastighet och vederbörande bör omedelbart be om ursäkt för detta handlande.

Styrelsen kommer i nuläget därför ej att utföra några mer åtgärder för att förhindra vidare fönstertittare, utan damerna får härmed leva med risken för förnyad beskådning av obehöriga fönstertittare.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *